Lær deg å spille poker

November 14, 2014

Poker er et spennende og morsomt spill, der man selv kan påvirke vinnersjansene sine gjennom å studere pokerteori og lære spillet bedre. Som sjakk er poker også et strategisk spill, og det gjelder å være flinkere taktisk enn motspillerne. Da har man størst vinnersjanser. Man kan lære seg poker ved å lese pokerbøker eller pokerstrategi på nettet. Det finnes mange pokersider der man kan lære mer om spillet. Det første man må lære, er spillets grunnregler, og deretter må man lære seg forskjellen mellom de ulike variantene. Man må alltid vite hvilke regler som gjelder som den pokervarianten man spiller.

En god pokerside er Betsafes pokerskole. Der kan man lære om håndrangeringer, pokeruttrykk, pokerregler og bordprat. Alt dette er viktig når man skal spille. Man kan også lese mer om turneringer. Turneringsspill er morsomt når man har lært seg spillet, men aller først må man lære seg grunnreglene, og trene mye. Heldigvis finnes det også mange pokerbord hos Betsafe, der man kan teste ut strategiene sine.

En god pokerspiller må selvsagt spille mye poker, men man må også lese mye pokerteori og lære viktige ting utenat. Det hjelper ikke å lese mye teori dersom man ikke husker det man har lest når man sitter ved bordet. Man må kunne ting i hodet, og vite hvordan man skal reagere på motspillernes trekk og innsatsstrategi. Man må også huske hvilke hender som er verdt å spille, og hvordan hver hånd bør spilles. Grunnreglene i poker er ganske lett å lære seg, men strategi og taktikk kan ta mange år å perfeksjonere. Det er nettopp dette som er utfordringen i poker, og det er dette som gjør spillet så spennende. Det finnes veldig mange nettsider om poker, der man kan lese mer om spillet, ulike spillvarianter og strategier.