Ikke-strategiske spill

October 5, 2016

Strategispill har hatt et oppsving i popularitet de senere årene, men det er ikke alle som orker å tenke på strategi når de skal spille. Det kan være mye morsommere å spille flaksbaserte spill. Noe av det meste med ikke-strategiske spill, er at alle kan vinne, og disse spillene er derfor veldig inkluderende.

yatzy_36122074

Spillkveld for alle

Hvis du skal ha en spillkveld med familie eller venner, passer de ikke-strategiske spillene best. Hvis det bare er voksne som skal spille, kan du selvsagt velge kortspill basert på strategi, men hvis alle skal føle at de stiller likt, er flaksbaserte spill best. Da kan alle fra 6 til 100 vinne. Mange flaksbaserte spill krever dessuten veldig lite forkunnskap, så de er lette å lære. Spill som spilles med terning krever lite eller ingen strategi. Derfor passer spill som Yatzy og andre brettspill for hele familien. Alle kan jo ha både flaks og uflaks når de kaster terningene.

Nettbaserte spill

Mange konsollspill baserer seg på ferdigheter. Det samme gjelder for en del gratisspill på nettet. Men det finnes unntak. Spilleautomater og videoautomater er basert på flaks, og krever ingen strategi. Hos Casumocasino kan du lese om en mengde ikke-strategiske spill som kan spilles gratis eller med ekte penger. Alle spinn er tilfeldige, derfor kan hvem som helst vinne, når som helst. Det er nettopp dette som gjør disse spillene så populære. Spillerne trenger ikke å gruble og planlegge den beste strategien. Du bare velger antall mynter, spinner i vei, og håper hellet er med deg.

Lotterier

En annen type spill som er populært i Norge, er lotterier. Det kan være alt fra Flaxlodd du kjøper i butikken, til en lokal basar der pengene går til gode formål. I et lotteri trenger du bare å kjøpe et lodd, og kanskje sitter du igjen med en gevinst.

good-luck_261877655