Gi strategimusklene litt variasjon!

January 26, 2017

For å bli en god sjakkspiller er det viktig å kunne spille variert. Dette gjelder ikke bare forskjellige sjakkstrategier, men også forskjellige strategispill. På nettet kan du finne utallige spill både gratis og betalt som gir deg god anledning til å slappe av, samtidig som du tenker strategisk. Er du fan av puslespill du kan spille på egen hånd, eller liker du å samarbeide med andre i massive online rollespill (MMORPG)?

strategic games

Uansett hva du foretrekker, så er det ikke alltid så lett å skulle velge seg ut et helt nytt spill for aller første gang. Ofte baserer vi oss på venner eller familiens anbefalinger, men hva om vi vil spille noe helt nytt? Det er kjedelig å kaste bort flere timer på et spill bare for å bli skuffet på slutten, hvordan kan man unngå dette?

Det viktigste er antagelig å finne sider som gir gode anbefalinger. Hvis du for eksempel har lyst til å spille poker eller blackjack på nett, så vil det være lurt å gå til en side som casinotrollet.com for å få en oversikt over de beste og mest troverdige sidene på nett. Er du derimot en større fan av vakre spill med skjulte objekter, kan du finne tilsvarende vurderinger på bigfishgames.com.

Hvis du heller vil spille med andre på en litt annen måte enn rundt kortbordet, så kan du for eksempel slippe fantasien og strategien løs i multiplayer-spill. Noen av de beste gratisspillene kan du finne på mmobomb.com, hvor nettsiden selv legger ut sine vurderinger.

Klarer du ikke å bestemme deg for hva du har lyst til å prøve ut? Da er kanskje browsergames noe for deg. Her finner du en lett blanding av diverse spill som kan spilles direkte i nettleseren din. Med en egen kategori for strategispill er det bare å klikke seg gjennom til du finner din favoritt.